Onze expertise in dermatologie

ONZE EXPERTISE

De expertise van Laboratoires Bailleul breidt zich uit tot huidaandoeningen via de dermatologen waarmee we al jaren samenwerken. Tegenwoordig kunnen de meeste pathologieën van de huid (acne, rosacea, dermatosen, mycosen) worden behandeld met de producten in onze portfolio. 

expertise-peau-TB4-01.png

We hebben een compleet assortiment voor elk niveau van ernst van een bepaalde aandoening en voor een optimale behandeling. De medicinale oplossingen worden aangevuld met de dermo-cosmetica, waardoor de patiënt de best mogelijke zorg ontvangt.

expertise-peau-TB4-02.png

Neem bijvoorbeeld acne. Het is een sluipende pathologie die in het dagelijks leven een echte handicap kan worden. Ons portfolio van geneesmiddelen voor acne maakt het mogelijk om elk stadium van acne te behandelen en er effectief op te reageren. En aangezien deze medicinale behandelingen waarschijnlijk een droge huid veroorzaken, bieden we een reeks hydraterende dermo-cosmetische producten aan om het welzijn van onze patiënten te verzekeren.

expertise-peau-TB4-03.png

We onderkennen hoe belangrijk kwaliteit van leven is en hoe geruststellend het is om een complete en effectieve behandeling te ontvangen. Daarom hebben we alle antwoorden op huidproblemen in ons portfolio, voor een uitgebreide ondersteuning.

expertise-peau-TB4-04.png

Bailleul in cijfers

250

Handelsvergunningen voor geneesmiddelen (wereldwijd).

x

56

Landen en 16 dochterondernemingen

x

100%

Familiebedrijf.