ONZE EXPERTISEDOMEINEN:DERMATOLOGIE: HUID-, HAAR- EN NAGELVERZORGING

Laboratoires Bailleul is gespecialiseerd in dermatologie sinds het ontstaan van het bedrijf en stelt momenteel een brede waaier voor aan geneesmiddelen, dermocosmetica en voedingssupplementen van het merk Biorga Dermatologie. Deze producten bieden doeltreffende oplossingen voor talrijke belangrijke dermatologische problemen.

biorga-expertiseFR.png

GYNAECOLOGIE: GEZONDHEID VAN VROUWEN

Dankzij hun ervaring in dermatologie en in huisartsgeneeskunde biedt Laboratoires Bailleul momenteel Femilyane aan, een scala aan oplossingen die speciaal voor vrouwen werd ontwikkeld en hen gedurende alle fases in hun leven begeleidt. Zo bieden ze hun innerlijke rust in hun dagelijkse leven. Laboratoires Bailleul bezit een oplossing (onder dermatologisch en gynaecologisch toezicht getest) die kan worden ingezet in elk hoofdstuk in het leven van een vrouw (met name met betrekking op hormonale veranderingen).

femilyane-expertiseFR.png

GEZINSMEDICATIE: GEZONDHEID VAN DE CONSUMENTEN

Sinds 25 jaar biedt Laboratoires Bailleul oplossingen op het domein van gezinsmedicatie dankzij het aanbod Therica. Dit aanbod omvat producten die de alledaagse kwalen helpen te bestrijden:

therica-expertiseFR.png

ONZE MISSIE

Gedurende heel hun geschiedenis stelde Laboratoires Bailleul alles in staat om dermatologische en gynaecologische oplossingen voor de hele familie te identificeren en zich hierop toe te leggen.

De verbetering van de levenskwaliteit van onze patiënten vormt de motor van onze motivatie bij Laboratoires Bailleul.

Laboratoires Bailleul heeft meer bepaald de natuurlijke levenscycli van de huid en de haren bestudeerd en het heeft de notie van cyclus in zijn visie van de manier waarop een patiënt behandeld moet worden, geïntegreerd. Het bedrijf biedt aangepaste oplossingen voor de volgende 4 essentiële etappes:

In samenwerking met gezondheidswerkers heeft Laboratoires Bailleul ook bijgedragen aan belangrijke vooruitgangen in de dermatologie, zoals de ontdekking van de rol van sigarettenrook in haaruitval en het aantonen van de preventieve actie van cystine, in combinatie met vitamine B6, alsook de ontwikkeling van de indicatie voor de behandeling van couperose met doxycycline.

De dermocosmetische producten van Laboratoires Bailleul worden ontwikkeld onder strikte naleving van een zorgvuldig formuleringscharter die de tolerantie, doeltreffendheid en een optimaal gebruiksgemak garandeert.

Vooraleer de producten op de markt worden gebracht worden hun doeltreffendheid en tolerantie streng geëvalueerd door talrijke verschillende testen alsook tijdens klinische studies. Deze stappen worden uitgevoerd onder dermatologisch en/of oftalmologisch toezicht door onafhankelijke bedrijven: veiligheidsonderzoeken, gebruikstesten, doeltreffendheidstesten, gynaecologische testen.

360-FR.png

Bailleul in cijfers

250

Handelsvergunningen voor geneesmiddelen (wereldwijd).

x

56

Landen en 16 dochterondernemingen

x

100%

Familiebedrijf.