Voor gezond haar

CYSTIPHANE, de oplossing voor uw haarproblemen

CYSTIPHANE is het historische merk voor haarproducten van Bailleul, speciaal ontwikkeld als antwoord op haar- en hoofdhuidproblemen.

Verstoren roos of haaruitval uw dagelijks leven? Help uzelf met de ontdekking van onze aangepaste producten CYSTIPHANE anti-roos en CYSTIPHANE kracht en vitaliteit.

CYSTIPHANE KRACHT EN VITALITEIT

HAARUITVAL ZONDER TABOE

Er is niet één, maar er zijn veel soorten haaruitval. Zowel mannen als vrouwen worden getroffen en dit heeft een ingrijpende impact op onze levenskwaliteit.

De zichtbare tekenen kunnen ineens opduiken, na een gebeurtenis in uw leven (stress, dieet, verandering van seizoen…) of geleidelijk met de leeftijd.

Tal van factoren kunnen de oorzaak zijn en het is belangrijk deze op te sporen.

Help uzelf met de ontdekking van CYSTIPHANE KRACHT EN VITALITEIT, voedingssupplementen en huidcosmetica gericht op uw noden.

Reeks kracht en vitaliteit

Ontdek deze reeks

Bestrijding van roos

BESTRIJDING VAN ROOS

Roos, al is dit tijdelijk of hardnekkig, droog of vet, laat zich niet altijd even makkelijk bestrijden.

Stress of milieufactoren kunnen de celvernieuwing in de hoofdhuid beïnvloeden of versnellen, waardoor min of meer dikke schilfers verschijnen aan de oppervlakte van de hoofdhuid.

Ongeveer 1 persoon op 2 krijgt tijdens zijn/haar leven met roos te maken*.

Roostoestanden gaan vaak gepaard met andere symptomen zoals jeuk of roodheid, die gekalmeerd moeten worden.

Ontdek onze verzorgende shampoos CYSTIPHANE ANTI-ROOS, aangepast aan lichte tot aanhoudende roosaandoeningen.

*Borda LJ, Wikramanayake TC. Seborrheic Dermatitis and Dandruff: A Comprehensive Review. J Clin Investig Dermatol. 2015 Dec;3(2):10.13188/2373-1044.1000019. doi: 10.13188/2373-1044.1000019. Epub 2015 Dec 15. PMID: 27148560; PMCID: PMC4852869.

Reeks Tegen roos

Ontdek deze reeks