CYSTIPHANE kracht en vitaliteit

Bestrijd het probleem bij de wortel

De essentiële voedingsstoffen voor uw haar

Ontdek ons volledige gamma voedingssupplementen en huidcosmetische verzorging CYSTIPHANE om uw haar kracht en vitaliteit te geven.

CYSTIPHANE is het historische gamma van Bailleul, dankzij het emblematische product CYSTIPHANE voedingssupplement in de hoogste dosering en cystine, essentieel aminozuur voor de synthese van keratine in het haar.

De producten CYSTIPHANE TEGEN HAARUITVAL shampoo en lotion hebben hun klinische werkzaamheid op de occasionele en chronische haaruitval bewezen, bij mannen en vrouwen.

Kies de routine die uw haar voedt om dit kracht en vitaliteit te geven / volgens uw noden.

OCCASIONELE SITUATIES

Actieve filters

HAARUITVAL IS NIET ALTIJD IDENTIEK

Haaruitval is een normaal verschijnsel in de groeicyclus van haar.

Haaruitval wordt pas beschouwd als abnormaal als het gaat om een verlies van meer dan 100 haren per dag.
Haaruitval treft meestal vaker mannen dan vrouwen. De aandoening kan plotseling ontstaan of zich geleidelijk ontwikkelen en meerdere factoren kunnen er de oorzaak van zijn. De opsporing van de factoren is belangrijk om een aangepaste behandeling in te stellen.

Op lange termijn kan dit leiden tot uitdunnen van het haar, of zelfs totale kaalheid. Dit tast de persoon esthetisch aan en is vaak moeilijk om mee te leven.Een vroegtijdig ingrijpen is essentieel voor een doeltreffende behandeling.