Een partnerschap afsluiten

Door samen te werken met Laboratoires Bailleul krijgt u toegang tot een farmaceutisch bedrijf dat wereldwijd actief is, een gemeenschappelijke visie met u deelt en vermaard is voor zijn flexibiliteit en de nabijheid van zijn ontwikkelings- en verkoopteams.LOGO-BAILLEUL.png

space

space

space

space

"Wij zijn bereid om gedurfde maatregelen te nemen om uw expertise en knowhow te vertalen naar efficiënte oplossingen die de levenskwaliteit van onze patiënten kunnen verbeteren."

Laboratoires Bailleul heeft een rijke geschiedenis op het vlak van zakelijke partnerschappen met lokale ondernemingen en met invloedrijke multinationals wereldwijd.

Wij werken samen met onze partners om een gemeenschappelijke visie op de mondiale ontwikkeling te definiëren.

become-partners.png

ONZE AANPAK VAN EEN PARTNERSCHAP

We ontwikkelen flexibele partnerschappen op lange termijn. Hiervoor stellen we overeenkomsten op met opkomende of gevestigde ondernemingen alsook met partners die actief zijn in het domein van farmaceutische ontwikkeling en geneesmiddelenonderzoek

Als familieonderneming gaan we in onze verbintenissen en in onze investeringen op zoek naar nabijheid en stabiliteit.

We zijn in staat om op internationaal niveau snel te reageren, dankzij de aanwezigheid van onze vestigingen in de strategische regio’s over de hele wereld.

Onze doelstelling is het bevorderen van oplossingen die volledige therapieën aan onze patiënten bieden en hun levenskwaliteit kunnen verbeteren dankzij een 360 graden-aanpak.

Onze aanpakken omvatten:

partnership-approachNL.png

ONS PARTNERSCHAPSMODEL

NL_DERMA_GYNEC_1208x538px.jpg

Eindetappes van de ontwikkeling en gecommercialiseerde producten

Geneesmiddelen op voorschrift, vrij verkrijgbare geneesmiddelen, medische hulpmiddelen

Indien uw patent- of ontwikkelingsvoorstel buiten onze grote beleidsdomeinen ligt, of in geval van twijfel, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ons commercieel ontwikkelingsteam buigt zich over uw dossier en evalueert uw voorstel om na te gaan of het veelbelovend is en indien het onze huidige of toekomstige portefeuille aanvult.

WAAROM LABORATOIRES BAILLEUL KIEZEN?

NL_QUADRO LAB BAILLEUL_1208x538px.jpg

ONZE BELANGRIJKSTE AANBIEDINGEN

space

space

space

space

"Laboratoires Bailleul verbindt zich ertoe in gerichte en specifieke oplossingen te investeren om doeltreffende therapieën aan onze patiënten te bieden."

De geschiedenis van onze commerciële ontwikkeling is bijzonder rijk, met jaarlijks gemiddeld 3 projecten met grote impact.

Onze laatste grote investering dateert van 2017 en stelde ons in staat onze positie in het domein van de dermatologie te versterken. We hebben activa van Galderma verworven, een farmaceutische speler die in dermatologie gespecialiseerd is en een essentiële plaats inneemt op de wereldmarkt. Het doel was onze portefeuille en onze fundamentele expertise te versterken voor de behandeling van de atopische dermatitis, psoriasis en schimmelinfecties.

Met Efficort®, Suniderma®, Ionil T®, Tineafin®, Imacort®, Imazol®, Imaduo®, Flucazol®, Itrazol®, Valaciclovir Therica werden meer dan 100 vergunningen voor het in de handel brengen aan onze portefeuille toegevoegd, in meer dan 35 landen.

ONZE FILOSOFIE ACHTER PARTNERSCHAPPEN

Onze doelstelling is een relatie met u op te bouwen via ons partnerschapsproces.

Geslaagde partnerschappen beginnen bij een duidelijk en transparant proces dat uitmondt in de opstelling van gemeenschappelijke doelstellingen. Elke kans om een partnerschap aan te gaan is voor ons een unieke kans. Ons partnerschapsproces speelt in op uw troeven en op uw verwachtingen over een partnerschap met Laboratoires Bailleul. Onze doelstelling is een relatie met u op te bouwen via ons partnerschapsproces.

partnership-philosophy.png

Wij leggen grote zorgvuldigheid aan de dag bij de evaluatie en verkenning van nieuwe kansen.

Bij de aanvang van ons partnerschapsproces gaan we na of de basisaspecten afgelijnd zijn op het potentieel van uw onderneming en op uw expertise.

Wij gaan na tot op welke hoogte onze gezamenlijke doelstellingen met elkaar stroken in het kader van het beoogde partnerschap.

Onze gesprekken verlopen onder geheimhoudingsverklaring om de doelstellingen van het partnerschap en de toegevoegde waarde van elke deelnemende partij beter te begrijpen.

Ons geïntegreerd team van experten werkt in nauwe samenwerking met u samen om de vertrouwelijke gegevens en het voorgestelde potentieel te evalueren.

Ons commercieel ontwikkelingsteam zet zich ten volle tot uw beschikking om de structuur van een partnerschap dat wederzijds voordelig is, te verkennen.

NEEM NU REEDS CONTACT MET ONS OP

POm partner te worden, kan u op de link hieronder klikken en het contactformulier invullen door op het veld “Commerciële ontwikkeling” te klikken..

Neem contact op

Bailleul in cijfers

250

Handelsvergunningen voor geneesmiddelen (wereldwijd).

x

56

Landen en 16 dochterondernemingen

x

100%

Familiebedrijf.