Voor de gezondheid van vrouwen

Het is onze missie om vrouwen de beste oplossing te bieden voor elk stadium van het leven.

Het is onze missie om vrouwen de beste oplossing te bieden voor elk stadium van het leven. Daarom is elk product ontwikkeld met wetenschappelijk gedocumenteerde actieve ingrediënten van hoge kwaliteit met een bewezen effectiviteit.

VOEL ME ELKE DAG GOED

De vaginale flora bestaat uit verschillende beschermende bacteriën en is een kwetsbaar ecosysteem dat gemakkelijk uit balans kan raken, waarna irritatie, branderig gevoel of jeuk kan optreden.

En toch is het aannemen van de juiste dagelijkse gewoontes voldoende om deze onaangename problemen te voorkomen en uw intieme zone gezond te houden.

Harmolya is ons voedingssupplement voor een gezonde, evenwichtige vaginale flora.

Menopauze in alle sereniteit

De menopauze is een natuurlijk verschijnsel dat meestal voorkomt rond de leeftijd van 50 jaar. Ze markeert het einde van de vruchtbare fase van een vrouw, die begint in de puberteit.

Tijdens de menopauze stoppen de eierstokken met het produceren van geslachtshormonen (oestrogeen en progesteron) en stopt de eisprong, evenals de menstruatie van een vrouw.

De menopauze gebeurt niet plotseling. Ze treedt op na een overgangsfase die de premenopauze wordt genoemd, en 2 tot 7 jaar kan duren. Tijdens deze periode worden de eisprong en menstruatie onregelmatig en kunnen de hormoonspiegels aanzienlijk variëren: periodes met overtollige hormonen worden afgewisseld met andere waarbij de hormonen ontbreken. De periodes dat de hormoonspiegels laag zijn, komen steeds vaker voor, totdat de menopauze optreedt.

Dit proces gaat vaak gepaard met nogal onaangename symptomen, die in intensiteit kunnen variëren van vrouw tot vrouw: opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen, minder zin in seks, gewichtstoename, osteoporose, enz.

Ons voedingssupplement Menalya zorgt voor de verlichting van ongewenste symptomen, gelinkt aan overgangsverschijnselen.