Laboratoires Bailleul: de pionier in de formulering van cystine voor haar

Laboratoires Bailleul: de pionier in de formulering van cystine voor haar

Al meer dan 70 jaar lopen de Laboratoires Bailleul voorop bij de behandeling van haaruitval dankzij de baanbrekende ontdekking van de eigenschappen van cystine en de toepassingen ervan in de dermatologie door Jean Bailleul en Alphonse Bigou.

L-cystine is een zwavelhoudend aminozuur, dat een stabiele geoxideerde vorm van cysteïne vormt; het is een essentieel bestanddeel van keratine en speelt een sleutelrol in de haargroei.

Het succes van deze verbluffende vondsten bracht Jean Bailleul en Alphonse Bigou ertoe om in 1949 de Laboratoires Bailleul op te richten en zich toe te leggen op hun historisch product: Cystine Bailleul.

Sindsdien hebben de Laboratoires Bailleul hun wetenschappelijk onderzoek voortgezet op verschillende therapeutische gebieden, zoals acne, alopecia en psoriasis, en zijn ze nagegaan hoe cystine geschikt kan zijn voor de behandeling van deze aandoeningen.

In het midden van de jaren '70 ontwikkelde het bedrijf een ander topproduct: Cystine B6 Bailleul, een nieuwe en innovatieve formulering aangevuld met vitamine B6, waardoor cystine in de haarfollikel kan worden opgenomen. De Laboratoires Bailleul hebben hun expertise gediversifieerd en gespecialiseerde cosmetica op de markt gebracht die de behandeling van specifieke haarziekten voorkomen of ondersteunen.

img-14-.pngDe 'Cystiphane'-lijn tegen haaruitval van Laboratoires Biorga

De voortdurende inzet voor onderzoek leidde in 2013 tot de lancering van Cystiphane, een nieuwe formule met cystine en vitamine B6, versterkt met zink en arginine, waardoor cystine in de haarfollikel kan worden opgenomen.De 'Cystiphane'-lijn tegen haaruitval van Laboratoires Bailleul omvat een complete en eenvoudige routine om de haargroei te stimuleren.

• Het voedingssupplement, met de hoogste dosis cystine, versterkt het haar direct bij de wortels.

• De shampoo verstevigt het haar.

• De lotion stimuleert de haargroei.Kom meer te weten over het werkzaamheidsprofiel en de unieke formuleringen van de 'Cystiphane'-lijn tegen haaruitval van Laboratoires Bailleul.

Laboratoires Bailleul: uw leven, onze prioriteit

Bailleul in cijfers

250

Handelsvergunningen voor geneesmiddelen (wereldwijd).

x

56

Landen en 16 dochterondernemingen

x

100%

Familiebedrijf.