ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ 

Εδώ και 70 χρόνια, δέσμευσή μας προς τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς, είναι να αναπτύσσουμε νέους συνδυασμούς μορίων και να διευκολύνουμε τη ζωή των ασθενών. Η αναζήτηση λύσεων που δίνουν καλύτερο έλεγχο στους ασθενείς, πάντα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, είναι αυτή που μας δείχνει τον δρόμο και ωθεί την ανάπτυξή μας.


ΕΓΓΓΥΤΗΤΑ 

Η Laboratoires Bailleul, από τα πρώτα της βήματα, έχει δημιουργήσει μια στενή σχέση με τους επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους τις απαντήσεις που χρειάζονται για να βοηθάνε τους ασθενείς στην καθημερινή τους ζωή. Βούληση της Laboratoires Bailleul είναι να αντιμετωπίζει πάντα τη ζωή των ασθενών ως προτεραιότητα και να τους υποστηρίζει για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. ΔΕΣΜΕΥΣΗ 

Η δέσμευση των ειδικών  μας να στέκονται καθημερινά δίπλα στους επαγγελματίες υγείας, τους επιτρέπει να δημιουργούν τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες των ασθενών. Αυτή η δέσμευση, αντικατοπτρίζεται επίσης και σε δράσεις σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο που υλοποιούνται από τη Laboratoires Bailleul σε συνεργασία με διάφορες οργανώσεις.

Η BAILLEUL ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

250

Άδειες κυκλοφορίας για φαρμακευτικά προϊόντα (παγκόσμια)

|

56

Χώρες και 16 Θυγατρικές

|

100%

Οικογενειακή επιχείρηση