Για υγιή μαλλιά και νύχια

CYSTIPHANE, η λύση στα προβλήματα των μαλλιών σας

Η CYSTIPHANE είναι η ιστορική μάρκα για τα μαλλιά από τη Laboratoires Bailleul, σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Η πιτυρίδα ή η τριχόπτωση διαταράσσουν την καθημερινή σας ζωή; Για να σας βοηθήσουμε, ανακαλύψτε τις προσαρμοσμένες μας σειρές φροντίδας με το CYSTIPHANE κατά της πυτιρίδας και το CYSTIPHANE δύναμη και ζωντάνια.

CYSTIPHANE ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ

Δεν υπάρχει μία τριχόπτωση, αλλά πολλά είδη. Επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες και έχει πραγματικό αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής μας.

Αυτό το ορατό φαινόμενο μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά, μετά από ένα γεγονός στη ζωή σας (άγχος, διατροφή, αλλαγή εποχής…) ή προοδευτικά με την ηλικία.

Πολλοί παράγοντες μπορεί να ευθύνονται και είναι σημαντικό να προσδιοριστούν. Ανακαλύψτε πώς τα συμπληρώματα διατροφής και τα δερμοκαλλυντικά CYSTIPHANE ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ που στοχεύουν στις ανάγκες σας μπορούν να σας βοηθήσουν.

Σειρά δύναμη και ζωντάνια

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΕΙΡΆ

CYSTIPHANE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

Είτε παροδική ή επίμονη, ξηρή ή λιπαρή, η πιτυρίδα μπορεί να είναι δύσκολο να εξαλειφθεί.
Το άγχος ή περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν και να επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων του τριχωτού της κεφαλής, οδηγώντας στην εμφάνιση πιτυρίδας στην επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής.
Περίπου 1 στα 2 άτομα θα εμφανίσουν πιτυρίδα στη διάρκεια της ζωής τους*.

Οι καταστάσιες πιτυρίδας συχνά συνδέονται με άλλα συμπτώματα όπως κνησμός ή ερυθρότητα, τα οποία χρειάζεται να καταπραΰνονται.

Ανακαλύψτε τα σαμπουάν μας CYSTIPHANE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΤΙΡΙΔΑΣ, κατάλληλα για ήπια έως επίμονη πιτυρίδα.

*Borda LJ, Wikramanayake TC. Seborrheic Dermatitis and Dandruff: A Comprehensive Review. J Clin Investig Dermatol. 2015 Dec;3(2):10.13188/2373-1044.1000019. doi: 10.13188/2373-1044.1000019. Epub 2015 Dec 15. PMID: 27148560; PMCID: PMC4852869.

Σειρά κατά της πυτιρίδας

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΕΙΡΆ