Η υγιεινή είναι το πρώτο βήμα σε κάθε ρουτίνα φροντίδας

Η ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΧΝΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ : 9,5% *

Κνησμός, ερυθρότητα και αισθητικές αλλαγές είναι τα πιο κοινά συμπτώματα για συχνούς τύπους μυκητιάσεων, όπως το πόδι του αθλητή, η ποικιλόχρους πιτυρίαση και η ονυχομυκητίαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μυκητίαση μπορεί να είναι υποτροπιάζουσα και να απαιτεί μακροχρόνια αγωγή, παρατείνοντας έτσι την αίσθηση της απογοήτευσης και επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής. **

Η καλή δερματική υγιεινή μπορεί να βοηθήσει και να προστατεύσει το δέρμα σας.

*Richard MA, Paul C, Nijsten T, et al. Prevalence of most common skin diseases in Europe: a population-based study. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2022;36(7):1088-1096. doi:10.1111/jdv.18050
**P. Parinyarux 1 , W. Thavornwattanayong 2,* , Ch. Soontornpas 3 and P. Rawangnam Towards Better CARE for Superficial Fungal Infections: A Consultation Guide for the Community Pharmacy. Pharmacy 2022, 10, 29.

Η υγιεινή είναι το 1° βήμα σε κάθε θεραπευτικό σχήμα

Οι δερματικές μυκητιάσεις είναι μυκητιασικές λοιμώξεις που προκαλούνται από μικροσκοπικούς μύκητες.

Μπορούν να επηρεάσουν διάφορα μέρη του σώματος, όπως τον κορμό, το τριχωτό της κεφαλής, τους βλεννογόνους ή ευρύτερα το πόδι ή το νύχι.

Συμπεριλάβετε στην καθημερινή χρήση συγκεκριμένα προϊόντα υγιεινής, δοκιμασμένα σε επιδερμίδες που έχουν τάση για μυκητιάσεις, τα οποία καθαρίζουν και καταπραΰνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα.