ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

Συνεργαζόμενοι με τη Laboratoires Bailleul, θα επωφεληθείτε από την πρόσβαση σε μια παγκοσμίως ενεργή φαρμακευτική εταιρεία που μοιράζεται ένα κοινό όραμα και είναι γνωστή για την ευελιξία και την εγγύτητα μεταξύ των ανθρώπων της τόσο στην παραγωγή όσο και στο εμπορικό της τμήμα. LOGO-BAILLEUL.png

space

space

space

space

"Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τολμηρά βήματα για να μετατρέψουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε αποτελεσματικές λύσεις που παρέχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους ασθενείς μας."

Η Laboratoires Bailleul έχει μακρά ιστορία επιχειρηματικών συνεργασιών με τοπικές εταιρείες καθώς και με σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. 

Συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας για να καθορίσουμε ένα κοινό όραμα για την ανάπτυξη της εταιρίας μας παγκοσμίως. 

become-partners.png

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 

Δημιουργούμε ευέλικτες, μακροπρόθεσμες συνεργασίες συνάπτοντας συμφωνίες με εδραιωμένες αλλά και νεοσύστατες εταιρείες, καθώς και με εταιρίες που δραστηριοποιούνται κι αυτές στην ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων και νέων φαρμάκων. 

Ως οικογενειακή επιχείρηση, επιδιώκουμε εγγύτητα και σταθερότητα στις συνεργασίες μας, αλλά και στις επενδύσεις μας. 

Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι σε παγκόσμιο επίπεδο, μια και έχουμε παρουσία σε στρατηγικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. 

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε λύσεις που παρέχουν ολοκληρωμένες θεραπείες για τους ασθενείς μας μέσω μιας 360⁰ προσέγγισης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. 

Οι στρατηγικές μας περιλαμβάνουν: 

GR_IMAGEM 4_1208x538px.jpg

Ο ΑΞΟΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

• Τελικά στάδια ανάπτυξης και εμπορεύσιμα προϊόντα 

• Συνταγογραφούμενα φάρμακα, μη-συνταγογραφούμενα φάρμακα, προϊόντα ιατρικής τεχνολογίας

Αν δραστηριοποιείστε σε τομείς που δεν εμπίπτουν στους βασικούς μας τομείς δραστηριοποίησης, ή εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Η ομάδα επιχειρηματικής μας ανάπτυξης θα εξετάσει τον φάκελό σας και θα αξιολογήσει την πρότασή σας για να διαπιστώσει αν υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης του τρέχοντος ή μελλοντικού χαρτοφυλακίου μας. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ LABORATOIRES BAILLEUL; 

GR_QUADRO LAB BAILLEUL_1208x538px.jpg

 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

space

space

space

space

"Η Laboratoires Bailleul δεσμεύεται να επενδύει σε στοχευμένες και εξειδικευμένες λύσεις που θα προσφέρουν αποτελεσματικές θεραπείες στους ασθενείς μας."

Το ιστορικό της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης είναι ιδιαίτερα ισχυρό, με μέσο όρο 3 έργα μεγάλου αντίκτυπου ανά έτος. 

Η τελευταία μεγάλη μας επένδυση, που πραγματοποιήθηκε το 2017, ενίσχυσε τη θέση μας στη δερματολογία. Αποκτήσαμε περιουσιακά στοιχεία από την Galderma, μια κορυφαία παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία δερματολογίας, για να ενισχύσουμε το χαρτοφυλάκιο και τη βασική μας τεχνογνωσία στη θεραπεία της ατοπικής δερματίτιδας, της ψωρίασης και των μυκητιασικών λοιμώξεων. 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 

Στόχος μας είναι, μέσω της συνεργασίας μας, να δημιουργήσουμε μια σχέση μαζί σας.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες ξεκινούν με μια σαφή και διαφανή διαδικασία που οδηγεί τελικά στην ανάπτυξη κοινών στόχων. Κάθε ευκαιρία συνεργασίας είναι για εμάς μοναδική. Η συνεργασία μας καθορίζεται από τις δυνατότητές σας και από αυτό που εσείς αναζητάτε μέσα από τη συνεργασία με τη Laboratoires Bailleul. Στόχος μας είναι, μέσω της συνεργασία μας, να αναπτύξουμε μια σχέση μαζί σας. 

partnership-philosophy.png

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ 

Ξεκινάμε τη διαδικασία συνεργασίας μας επαληθεύοντας την ευθυγράμμιση βασικών σημείων που έχουν να κάνουν με την προοπτική της εταιρείας σας και την τεχνογνωσία σας. 

Αξιολογούμε εάν οι στόχοι μας, στο πλαίσιο της εταιρικής μας σχέσης, είναι αμοιβαίοι.

Η συζήτησή μας θα γίνει υπό καθεστώς εμπιστευτικότητας, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τους στόχους της εταιρικής σχέσης και την αξία που μπορούν να προσφέρουν και οι δύο ενδιαφερόμενοι. 

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να αξιολογήσει τα εμπιστευτικά δεδομένα και τις δυνατότητες που εμπεριέχει μία πιθανή συνεργασία. 

Η ομάδα επιχειρηματικής ανάπτυξης θα συνεργαστεί πλήρως μαζί σας για να βρεθεί μία δομή συνεργασίας που θα είναι αμοιβαία επωφελής και για τα δύο μέρη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Για να γίνετε συνεργάτης, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας το πεδίο «Επιχειρηματική ανάπτυξη». 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η BAILLEUL ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

250

Άδειες κυκλοφορίας για φαρμακευτικά προϊόντα (παγκόσμια)

|

56

Χώρες και 16 Θυγατρικές

|

100%

Οικογενειακή επιχείρηση