OI ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΜΑΣ

ΑΛΩΠΕΚΙΑ

Εκατομμύρια άνθρωποι επηρεάζονται από την τριχόπτωση σε όλο τον κόσμο. Σε γενικές γραμμές, έως 70% των ανδρών και 40% των γυναικών βιώνουν κάποιο βαθμό ανδρογενετικής αλωπεκίας κατά τη διάρκεια της ζωής τους¹.

Οι γυναίκες συνήθως αναπτύσσουν διάχυτη αραίωση στην κορυφή του τριχωτού της κεφαλής, ενώ οι άνδρες εμφανίζουν υποχώρηση του ορίου τριχοφυΐας. Η Laboratoires Bailleul είναι πρωτοπόρος στην ανακάλυψη του συμπληρώματος σε κυστίνη, ένα αμινοξύ με αποδεδειγμένα οφέλη και αποτελεσματικότητα στην τριχόπτωση². Έτσι, με την πάροδο του χρόνου έχουμε αναπτύξει μία πλήρη σειρά θεραπειών για ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση (φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και δερμοκαλλυντικά προϊόντα).

Πιστεύουμε πως η αλωπεκία είναι μια ορατή δερματολογική πάθηση με σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής. Γι' αυτό επιδιώκουμε να υποστηρίζουμε τους ασθενείς και τους επαγγελματίες υγείας προτείνοντας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στην τριχόπτωση.

1. Allied Market Research, Dermatologicals market, Jan 2022, page 262

2. Clinical study on the efficacy and tolerability of an oral supplement based on arginine, l-cystine, zinc and b6 vitamin (cystiphane®) in patients with telogen effluvium. Italian jornal of dermatology & venerology. Michela Starace et al.

Acne-Bloc2-928X971.jpg

ΑΚΜΗ

Η κοινή ακμή είναι μια φλεγμονώδης πάθηση του δέρματος που εκδηλώνεται με εξάρσεις, εμφάνιση λευκών κηλίδων, κόκκινων κηλίδων, ακόμη και οζιδίων. Σε μέτριο ή προχωρημένο στάδιο μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια αυτοεκτίμησης, απομόνωση από την κοινωνική ζωή, ακόμη και κατάθλιψη. 650 εκατομμύρια έφηβοι και ενήλικες παγκοσμίως επηρεάζονται από την ακμή3.

Ο κύριος κίνδυνος αυτής της πάθησης είναι η εμφάνιση ουλών, οι οποίες μπορεί να επιμείνουν πολύ μετά την εφηβεία.

Η Laboratoires Bailleul επιδιώκει να παρέχει θεραπείες αναφοράς για την ακμή, με υψηλά πρότυπα ποιότητας, και να υποστηρίζει τους επαγγελματίες υγείας στη διαχείριση των ασθενών τους.

3. From Wolkenstein et al; 2017; (Bhate 2013; Dréno 2010;).

ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Το εξάνθημα και η ερυθρότητα είναι τα πιο συχνά συμπτώματα των μυκητιάσεων που μπορεί να επιμείνουν στο χρόνο.

Η μυκητίαση μπορεί να επηρεάσει τα πόδια (πόδι του αθλητή), τα νύχια (ονυχομυκητίαση) και εκτεταμένες περιοχές του σώματος (ποικιλόχρους πιτυρίαση). Συχνά συνδεδεμένη με φλεγμονώδεις δερματικές παθήσεις, η μυκητίαση αποτελεί την πιο συχνή δερματική διαταραχή, καθώς επηρεάζει το 9,5% του ενήλικου πληθυσμού.

Επειδή οι δερματικές διαταραχές και οι μυκητιάσεις επηρεάζουν εκατομμύρια ασθενείς στην καθημερινή τους ζωή, η Laboratoires Bailleul δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας θεραπεία σε προσιτή τιμή.

4. Richard MA, Paul C, Nijsten T, et al. Prevalence of most common skin diseases in Europe: a population-based study. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2022;36(7):1088-1096. doi:10.1111/jdv.18050

Acne-Bloc2-928X971.jpg
Acne-Bloc2-928X971.jpg

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Αρκετές δερματικές παθήσεις όπως η αλωπεκία και η ακμή συνδέονται άμεσα με ορμονικές αλλαγές. Βασισμένοι στις μαρτυρίες ασθενών και ειδικών, αποφασίσαμε να προάγουμε διασυνδέσεις μεταξύ δερματολογίας και γυναικολογίας.

Για παράδειγμα, η διατροφή των γυναικών πριν και κατά την εγκυμοσύνη παίζει ρόλο κλειδί στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του εμβρύου. Η πρόληψη των διατροφικών ελλείψεων είναι επομένως απαραίτητη.

Στην εμμηνόπαυση, οι γυναίκες μπορεί να υποφέρουν από δυσάρεστα συμπτώματα όπως εξάψεις, διαταραχές διάθεσης και ύπνου, που μπορούν να μετριαστούν με μια εξειδικευμένη διατροφή βασισμένη σε φυτά και ωμέγα έλαια.

Από το 2019, η Laboratoires Bailleul παρέχει ορμονικά αντισυλληπτικά και συμπληρώματα διατροφής για να υποστηρίζει την υγεία των γυναικών καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Η BAILLEUL ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

250

Άδειες κυκλοφορίας για φαρμακευτικά προϊόντα (παγκόσμια)

|

56

Χώρες και 16 Θυγατρικές

|

100%

Οικογενειακή επιχείρηση