4 GOEDE GEWOONTES VOOR MOOIE NAGELS

4 GOEDE GEWOONTES VOOR MOOIE NAGELS

Heeft u droge handen en zien uw nagels er niet uit? Neem een keer per week de tijd om ze te verwennen zodat ze weer glanzend en zacht worden!

Stap 1: zorgvuldige reiniging

Voordat u hand- en nagelverzorgingsproducten aanbrengt, is het essentieel om onzuiverheden of restanten van nagellak te verwijderen. Maak uw nagels eerst schoon met een watje met nagellakverwijderaar zonder alcohol of aceton, en was daarna uw handen met warm water en milde zeep. Droog ze grondig af.

ongles-top-TB4-01.png

Stap 2: milde exfoliatie

Hoewel exfoliatie van het gezicht en het lichaam voor veel mensen een gewoonte is, denken we er niet vaak aan om onze handen op dezelfde manier te behandelen. En toch helpt niets beter om in een mum van tijd een ongelofelijke zacht huid te krijgen! Breng de exfoliërende scrub aan op uw handen door licht in een cirkelvormige beweging te masseren, waarbij u extra tijd aan de nagelriemen besteedt. Er zijn vele scrubs verkrijgbaar speciaal voor handen en nagels, maar u kunt ook uw normale gezichtsscrub gebruiken.

ongles-top-TB4-02.png

Stap 3: gerichte schoonheidsbehandelingen

• Om de nagels te voeden en te versterken: Ga voor een crème of patchmasker speciaal ontwikkeld voor de nagels, en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Breng vervolgens, indien nodig, een laagje nagelversteviger aan, dat ook kan dienen als onderlaag voor uw nagellak.

• Voor de nagelriemen: gebruik een speciaal - vaak olieachtig - product dat de nagelriemen voedt en zachter maakt zodat u ze gemakkelijker terug kunt duwen naar de nagelrand.

ongles-top-TB4-03.png

Stap 4: intense hydratering

Breng tot slot een zeer dikke laag verzorgende hand- en nagelcrème aan, net als een masker. Laat dat 30 tot 60 minuten intrekken. Doe er plastic handschoenen overheen als u in de tussentijd uw werkzaamheden wilt voortzetten. Masseer vervolgens uw handen om ervoor te zorgen dat de overtollige crème in de huid trekt, met bijzondere aandacht voor de nagelcontour.

Na verloop van een paar weken zou dit diepe behandelingsritueel uw huid weer zacht en soepel moeten maken, en uw nagels sterk en glanzend. Dit is het ideale recept voor een perfecte manicure!

ongles-top-TB4-04.png

Bailleul in cijfers

250

Handelsvergunningen voor geneesmiddelen (wereldwijd).

x

56

Landen en 16 dochterondernemingen

x

100%

Familiebedrijf.