Για την υγεία των γυναικών

Λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για την ευεξία των γυναικών και την κάλυψη των αναγκών τους με την πάροδο του χρόνου.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε την πιο κατάλληλη λύση για κάθε στάδιο της ζωής μιας γυναίκας, γι’ αυτό και κάθε προϊόν αποτελείται από ποιοτικά συστατικά και δραστικές ουσίες, επιστημονικά τεκμηριωμένα και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

αρωγη στη μητροτητα

Ορμονικές διακυμάνσεις, ακραίες διατάσεις, διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος… Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το δέρμα περνά σκληρές δοκιμασίες.
Πιο εύθραυστο, μπορεί να ξεραθεί, να ερεθιστεί και να εμφανίσει κνησμό. Απαιτείται τότε ειδική φροντίδα.
Το Neolya Anti-Stretch mark Balm έχει ειδική σύνθεση για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες ώστε να μειώνει τις πρόσφατες ραγάδες και να βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού νέων ραγάδων.

Η διατροφική κατάσταση των γυναικών πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παίζει κύριο ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του εμβρύου.
Η πρόληψη των διατροφικών ελλείψεων είναι απαραίτητη.
Από πριν τη σύλληψη έως τον θηλασμό, το συμπλήρωμα διατροφής Neolya καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες της μητέρας, του εμβρύου και του θηλάζοντος βρέφους.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Αποτελούμενη από πολυάριθμα προστατευτικά βακτήρια, η κολπική χλωρίδα είναι ένα εύθραυστο οικοσύστημα που μπορεί εύκολα να διαταραχθεί: ερεθισμοί, αίσθημα καύσου ή κνησμός μπορεί τότε να εμφανιστούν.

Η κατάλληλη υγιεινή και καλές καθημερινές συνήθειες μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση αυτών των ενοχλήσεων.

Το Harmolya είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την ισορροπία και την υγεία της κολπικής χλωρίδας.

μια γαληνια εμμηνοπαυση

Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσικό φαινόμενο που εμφανίζεται γενικά γύρω στην ηλικία των 50 ετών. Σηματοδοτεί το τέλος της γονιμότητας των γυναικών, η οποία αρχίζει με την εφηβεία.

Στην εμμηνόπαυση, οι ωοθήκες σταματούν να παράγουν γεννητικές ορμόνες (οιστρογόνα και προγεστερόνη), η ωορρηξία δεν λαμβάνει πλέον χώρα και η εμμηνόρροια σταματά.

Η εμμηνόπαυση δεν εμφανίζεται ξαφνικά, αλλά μετά από μια μεταβατική φάση που μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 7 χρόνια, που ονομάζεται προεμμηνόπαυση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ωορρηξία και η εμμηνόρροια γίνονται ακανόνιστες και τα επίπεδα ορμονών μπορεί να μεταβάλλονται σημαντικά: Περίοδοι υπερέκκρισης ορμονών εναλλάσσονται με άλλες όπου συμβαίνει το αντίθετο. Οι περίοδοι χαμηλών ορμονικών επιπέδων γίνονται όλο και πιο συχνές, μέχρι την εμμηνόπαυση.

Αυτή η διαδικασία συχνά συνοδεύεται από δυσάρεστα συμπτώματα, η ένταση των οποίων ποικίλλει μεταξύ των γυναικών: εξάψεις, διαταραχές διάθεσης, διαταραχές ύπνου, χαμηλή λίμπιντο, αύξηση βάρους, οστεοπόρωση κλπ.

Το Menalya είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην ανακούφιση των ανεπιθύμητων επιπτώσεων της εμμηνόπαυσης.