Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ

Η εξειδίκευση της Laboratoires Bailleul φτάνει μέχρι τις δερματικές παθήσεις, για τις οποίες οι δερματολόγοι μας εργάζονται με αφοσίωση εδώ και χρόνια. Σήμερα, οι περισσότερες δερματικές παθήσεις (ακμή, ροδόχρους ακμή, δερματοπάθεια, μυκητίαση) μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από τη γκάμα των προϊόντων μας.  

expertise-peau-TB4-01.png

Οι φαρμακευτικές μας λύσεις συμπληρώνονται από δερμοκαλλυντικά, για την καλύτερη υποστήριξη στον ασθενή. 

expertise-peau-TB4-02.png

Ας πάρουμε το παράδειγμα της ακμής. Είναι μια πάθηση που εξελίσσεται σταδιακά και μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινότητα του ασθενούς. Τα φάρμακα που έχουμε αναπτύξει κατά της ακμής, μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε κάθε στάδιο της νόσου και να παρέχουμε αποτελεσματική αντιμετώπιση. Καθώς αυτές οι φαρμακευτικές θεραπείες είναι πιθανό να προκαλέσουν ξηρότητα του δέρματος, τις συμπληρώνουμε με μια σειρά ενυδατικών δερμοκαλλυντικών προϊόντων, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ασθενείς μας.

expertise-peau-TB4-03.png

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ποιότητα ζωής και πόσο καθησυχαστική είναι μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική θεραπεία. Γι’ αυτό, τα προϊόντα μας, δίνουν όλες τις απαντήσεις στα δερματικά προβλήματα και προσφέρουν μία συνολική, σε βάθος υποστήριξη.

expertise-peau-TB4-04.png

Η BAILLEUL ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

250

Άδειες κυκλοφορίας για φαρμακευτικά προϊόντα (παγκόσμια)..

|

56

Χώρες και 16 Θυγατρικές

|

100%

Οικογενειακή επιχείρηση.